3 PINK FAVOURITES

IT’S SUNDAY, SAY NAMASTE

yoga-ellos1

Rigtig god søndag til alle! 🙂

Jeg håber, I nyder jeres weekend. Min weekend har bl.a. stået på X-faktor og hygge med veninder, Skønheden og Udyret i biffen og et hyggeligt Aarhus-event, som hedder “Aarhus stories”; et flot lysshow om Aarhus’ historie projekteret på Domkirken. Det har bestemt været en god weekend med dejligt selskab og skønne indtryk, og nu bruger jeg ellers min søndag på afslapning. Afslapning betyder for mig forkælelse af både krop og sind, og derfor er yoga en af mine foretrukne søndagsbeskæftigelser. Jeg er rigtig glad for at gå til det i Fitness World, men jeg dyrker det også herhjemme, når lysten og behovet spontant opstår. Der er virkelig mange former for yoga, men jeg er mest til hatha yoga, som er stille og rolig yoga, hvor der fokuseres på dybe stræk. Det tog mig noget tid at finde ud af, hvilken yoga-type jeg er, men da jeg prøvede hatha yoga, var jeg ikke i tvivl om, hvilken type yoga, jeg foretrækker. Man skal lige prøve sig lidt frem og prøve de forskellige yoga-typer af, og så er man pludselig helt hooked på at dyrke yoga. Yoga giver mig en energi, jeg ikke vil være foruden, så jeg vil bestemt anbefale alle at prøve det af; det er en supergod idé at kombinere det med noget muskeltræning fx stram op, hvis man ligesom jeg er glad for holdene i Fitness World.
For at få det maksimale udbytte af yogaen skal man selvfølgelig også have den rette måtte og det rette tøj. Der er forskellige tykkelser af måtter, og tøjet kan både sidde løst og stramt, så igen skal man lige prøve sig lidt frem og se, hvad man egentlig foretrækker. Jeg vil helst have de helt tynde måtter, men med hensyn til tøjet, foretrækker jeg lidt en blanding. Nogle dage vil jeg have det løse på, andre dage det stramme.
Jeg har kigget lidt på Ellos’ hjemmeside, og de har et fint og overskueligt udvalg af yoga-items. Måtten i min collage koster 199 kr., tightsene er på tilbud og koster 245 kr., og blusen koster 299 kr. Med de 3 items kan du i hvert fald blive helt klar til yoga 😉 Rabble.dk tilbyder adskillige rabatter, bl.a. også på Ellos.dk, så hvis du skal have fat i nogle yoga-items, kan du starte med at tjekke de forskellige former for rabatter ud! Bare et lille tip herfra.

Til slut vil jeg bare sige namaste…

// Vi blogges ved!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 PINK FAVOURITES