BATHROOM ESSENTIALS FROM BUDAPEST

COOL RAINWEAR

regnjakker

Køb her: 1 // Only regnjakke 2 // MbyM regnjakke 3 // Topshop regnjakke 4 // RAINS regnjakke

Er du også én af dem, som synes, at regnjakker er SÅ dyre? Så flotte er de jo egentlig heller ikke, og så føler man næsten, at det er spild af penge, fordi man da kan få en lækker trenchcoat for de penge i stedet for… Sådan har jeg i hvert fald altid haft det med regnjakker; så jeg ejer faktisk ikke engang én 😀 (og jeg ejer faktisk heller ikke nogen gummistøvler, ha ha). Men når man bor i regnfulde Danmark, så er det jo rent faktisk et must med en regnjakke (OG gummistøvler!); se bare på vejret i dag, det ligner jo, at det kan finde på at regne any minute… Så derfor har jeg det sidste stykke tid været lidt på udkig efter en flot og budgetvenlig regnjakke. Jeg nægter at betale de helt store penge for én, og jeg har faktisk været så heldig at finde 4 regnjakker, som ikke ruinerer én fuldstændig. Jeg kan dog ikke helt beslutte mig for hvilken regnjakke, der er min favorit…
Hvad synes I, hvilken én er flottest? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BATHROOM ESSENTIALS FROM BUDAPEST