SCRUBS TIL LÆBER OG NEGLE // ESSENCE

Solo-rejser: where to go?

solo-rejser

Rigtig god weekend her fra bloggen! 🙂

Jeg har i et stykke tid haft tanker og overvejelser omkring det at rejse alene; ikke bare til nærliggende europæiske lande, men længere væk som til Mexico, Cuba, USA…
For et par måneder siden begyndte jeg at spare op til en rejse i 2019, og jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvor jeg skal hen. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor mange penge jeg når at spare op – jeg kan jo ikke komme særligt langt for 10.000 kr.

Jeg har længe drømt om at rejse ud i verden selv, og selvom det er en lidt skræmmende tanke, så kan jeg også godt lide tanken om at gøre noget, der er uden for min comfort zone. Jeg har tidligere prøvet at tage til Kroatien i en måned uden venner, familie eller bekendte, og det var en kæmpe succes; faktisk var det den bedste måned i mit liv, hvor jeg lærte en masse fantastiske mennesker at kende, og jeg fik en masse skønne, dejlige minder ud af det. Så derfor skal jeg helt klart ud at opleve verden på egen hånd igen – men denne gang må det meget gerne være uden for Europa…

Jeg har aldrig rejst uden for Europa, og nu tænker jeg, at det snart må være tid. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har i noget tid gerne villet opleve Mexico, så det er en destination, som står højt på min liste. Det samme gør Cuba – det er helt klart takket være Frida Kahlo, som jeg er fan af! Jeg vil rigtig gerne besøge hendes museum derovre, og derudover ser det jo ud til at være et smukt og spændende sted. Hvis jeg kan kombinere Mexico og Cuba i én rejse, ville det uden tvivl være helt perfekt for mig, så det er noget, jeg skal have undersøgt noget nærmere. Jeg har kigget lidt på sider som http://www.adventure.dk og http://www.adventureheart.com hvor man kan vælge imellem virkelig mange spændende grupperejser, så jeg føler i hvert fald, at der er nok at vælge imellem. Det er jo desværre ikke helt billigt, så jeg skal gøre en kæmpe indsats økonomisk, hvis jeg skal nå at spare nok op til at kunne rejse i januar 2019. Nu er jeg jo heller ikke helt ung længere, så det er rart at se, at der også findes nogle 25+ rejser, så jeg ikke skal rejse rundt med de helt unge på 18 år 😉

Det er bestemt dejligt at drømme om at rejse, men jeg håber meget på, at det bliver en realitet – jeg kommer slet ikke nok ud at opleve verden i forhold til, hvor meget jeg rent faktisk elsker at rejse og opleve nye kulturer! Det er en stor del af mig at rejse, og hvis jeg nu lige pludselig fik alverdens penge, så ville jeg helt klart bruge dem på at rejse hele verden rundt!

Går I også og drømmer om at rejse solo eller har I allerede prøvet det? Jeg vil meget gerne høre om jeres erfaringer, hvis I har været på solo-rejser eller gruppe-rejser med andre unge 🙂

Her er en god artikel til jer, der også går og drømmer om at rejse alene ud i verden: https://www.alt.dk/artikler/dromme-destinationer-til-dig-der-vil-rejse-solo

Fortsat god weekend og vi blogges ved!

 

8 kommentarer

 • Aarhuspigen

  Tak for din besked 🙂 Jeg er faktisk lige hjemvendt fra min rejse – og jeg endte med at rejse til Bali, på et yoga retreat. Det var fantastisk og en kæmpe oplevelse! Mere om det i et indlæg her på bloggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej med dig. jeg har flere gange rejst alene (også i Mexico) og det kan jeg virkelig anbefale. det er ikke lutter lagkage og der kan komme ensomme stunder fordi man ikke hele tiden er sammen med nogen, men man får en masse andet og møder en masse andre mennesker. især hvis du rejser langt væk, så skal du huske på at i stort set alle lande findes nærmest en sub kultur af folk der rejser rundt, og man møder dem alle sammen på backpacker hostelt. så man er nærmest aldrig rigtigt helt alene.
  — måske læser jeg det forkert det du skriver om Cuba og frida kahlo – men hun ER jo fra Mexico og ikke Cuba. hendes gamle hjem og nu museum i Mexico city er en kæmpe anbefaling herfra.
  opbakning og fat mod! det er en stor oplevelse også selvom kan det kan være lidt skræmmende, verden er fuld af fantastiske og hjælpsomme mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Det lyder også vildt spændende! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Jeg er nu også tryghedsnarkoman, men det er godt at udfordre sig selv og komme væk fra de trygge omgivelser engang imellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende, respekt for det 🙂 Jeg ville ikke turde rejse alene, men jeg er også tryghedsnarkoman 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At rejse alene tror jeg ikke ville være noget for mig! Men jeg beundrer virkelig folk, som gør det 🙂 Der må være en vild oplevelsen. Jeg håber, du når at besøge alle de steder, du har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare spændende med en længere solorejse! Selv har jeg kun rejst solo på kortere ture eller i forbindelse med min flytning til USA, Hong Kong og Amsterdam, så jeg har endnu en egentlig solorejse til gode. Lige nu drømmer jeg om at rejse rundt i Kina i en måneds tid til sommer. Om det bliver solo eller sammen med andre må tiden vise (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SCRUBS TIL LÆBER OG NEGLE // ESSENCE