PHOTOGRAPHY EXPERIMENTATION

Hej med jer!

I tirsdags havde min ven og jeg godt gang i mit kamera, og et par stykker af billederne kan I se her på bloggen. Som I kan se, var det mest mig, der stod model, men det var nu meget sjovt, selvom jeg nok foretrækker at stå bag ved kameraet. Jeg elsker at fotografere, og jeg overvejer kraftigt at investere i et Olympus PEN kamera i næste måned, så jeg kan tage billeder, der er endnu bedre.
Men her er i hvert fald nogle af de billeder, som min ven fik taget, og jeg synes, at der er flere af dem, der er gode/specielle. Hvad synes I? 😀
Jeg er især vild med det billede, hvor jeg har armene op over hovedet; det må være noget med det lange, mørke hår, der går godt sammen med den hvide dør og min sort/hvide shirt.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8

Forrige Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Emma-Marie Hajslund 14. juli 2016 at 15:47

  Det ser super spændende ud!

  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 14. juli 2016 at 16:21

   Tak! 🙂

 • Svar Stine / Lille My 14. juli 2016 at 18:15

  Super flotte billeder – du er smuk 🙂

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 14. juli 2016 at 22:02

   Hvor er du sød! <3

 • Svar Rikke Sunds 20. juli 2016 at 8:53

  Det er nogle rigtig fine billeder, med gode udtryk og ‘stemninger’ på! Altid spændende, når man går og pønser på at anskaffe sig et nyt kamera! Jeg har selv lige investeret i et Samsung NX300, og det er jeg virkelig glad for 🙂

  Knus!
  http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  • Aarhuspigen
   Svar Aarhuspigen 20. juli 2016 at 11:25

   Fedt med nyt kamera, det er nu en god investering, når man er glad for at fotografere 🙂

  Skriv en kommentar