6 NEWS FROM GANNI

MARIO TESTINO – NO LIMITS // COPENHAGEN TRIP

Hejsa! Lige en kort update: Jeg er blevet færdig med min virksomhedspraktik hos Aarhus Musikskole, hvor jeg var projektmedarbejder. Jeg arbejdede som tidligere nævnt med deres projekt Flaskeposter.dk, og det har været super hyggeligt og lærerigt; jeg er dog ikke 100% færdig med at arbejde for Musikskolen, da jeg er i gang med at skrive en artikel for dem. Jeg glæder mig til, at den er helt færdig, så jeg også kan linke til den herinde på bloggen 🙂

Men nu tilbage til Mario Testino og hans udstilling No Limits, som indlægget her skal handle om. Mandag og tirsdag var jeg i København sammen med to veninder, og det var to skønne dage med masser af shopping, café-besøg, kanalrundfart og en tur til kunstforeningen Gl. Strand, hvor der lige nu er en udstilling med den kendte modefotograf Mario Testino. Han har taget de smukkeste fotografier af både modeller, skuespillere og royale, og flere af disse fotografier kan man opleve på Gl. Strand. Jeg tog selvfølgelig billeder, så I kan se noget af den flotte udstilling her på bloggen. Udstillingen er der indtil september, så det er med at komme afsted, hvis I interesserer jer for mode og fotografi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Jeg har svært ved at udpege mine favoritter, men jeg er i hvert fald stor fan af fotografierne af Kate Moss! Hvilke kan I bedst lide? 🙂

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 NEWS FROM GANNI