Call me by your name // film + bog

Mascara: Instant Volume Boost vs. I Love Extreme Crazy Volume

mascara-essence-budget-billig

Rigtig god lørdag! 🙂

Før jeg begynder at snakke om mascaraer, vil jeg lige sige et par ord om min fredag aften – jeg var, for første gang, til Fed Fredag i Tivoli Friheden, og det var bestemt en succes! Patrick Dorgan + Saveus skulle spille, og jeg tror efterhånden, at de fleste ved, at jeg er kæmpestor fan af Saveus 😀 Jeg har set dem spille tre gange nu, og alle gange har været helt fantastiske koncerter. Martin er jo blevet født til at stå på en scene, så dygtig er han! Koncertbilletten var en fødselsdagsgave til mig af to veninder, og vi havde os en hyggelig venindeaften med masser af god musik. Det er nok ikke sidste gang, jeg tager til Fed Fredag.

Har nogen af jer været til Fed Fredag i Tivoli Friheden før?

Nu til min anbefaling af mascaraer fra det budgetvenlige beautybrand Essence. Jeg købte begge disse mascaraer, da jeg var på familietur i Flensborg – de er nok de billigste mascaraer, jeg nogensinde har købt, og de er begge virkelig gode! Min yndlings må dog være Instant Volume Boost (mørkelilla), som giver lidt ekstra fylde til vipperne i forhold til den anden. Jeg er helt vild med mascaraer, der giver masser af volume/fylde – hellere fylde end længde faktisk. Jeg har okay lange vipper, så det vigtigste for mig er, at en mascara kan give mine vipper noget fylde. Uden at klumpe selvfølgelig! Børsten er stor og er sådan en rigtig “gammeldags” mascara-børste, som jeg også foretrækker. Det eneste minus ved denne mascara er, at den godt kan finde på at drysse en smule i løbet af dagen – men hvis man husker en setting spray til at slutte af med, når hele make-uppen er lagt (jeg bruger James Reads face mist), så holder mascaraen, og resten af make-uppen, helt fantastisk.

Den anden mascara, I Love Extreme Crazy Volume (pink), er én af Essences populæreste mascaraer, og det er helt forståeligt – dog er jeg ikke helt så glad for dennes børste. Det er sådan en “plastik” type børste, som mange mascaraer har. Det er nok en smagssag med de børster, men jeg foretrækker den anden type. Denne mascara giver også en masse fylde til vipperne, men den er dog ikke ligeså nem at arbejde med som den anden. Man skal påføre lidt flere lag med denne for at opnå fylde, men med den lilla mascara går det lidt hurtigere, synes jeg.

Jeg har været glad for begge mascaraer, og jeg regner bestemt med at købe den i lilla igen. De kan anbefales at prøve og til den pris de har, vil jeg også anbefale jer at prøve dem af! 🙂

Har I prøvet at købe make-up fra Essence før og hvad synes I om det?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Call me by your name // film + bog