Outfit of the day - Topshop style

Askepot make-up er på vej!

MAC’s næste make-up kollektion er inspireret af Cinderella (Askepot), og dét synes jeg er en ret spændende kollektion! Askepot har altid været mit yndlings eventyr, og jeg elsker generelt alt hvad der har med Askepot at gøre, fx. de mange teenage Askepot-inspirerede film (guilty pleasure måske) – jeg er vel lidt af en romantiker. MAC er måske ikke det billigste make-up mærke, men når der er tale om kvalitet, må man jo give lidt ekstra penge for produktet 😉 Jeg har brugt deres ene foundation med solfaktor i et par år, og den var jeg ret glad for, og derudover har jeg to af deres læbestifter, som jeg også bruger flittigt, så jeg kan klart anbefale deres produkter. Nå, men tilbage til Askepot, eller “Cinderella” som kollektionen hedder. D. 13. marts kommer der en ny Cinderella film i biograferne og det er i forbindelse med dette, at denne nye MAC kollektion udkommer. Man kan både finde pudder, neglelak, læbestift osv. i denne kollektion og disse produkter kan man få fat i fra d. 26. februar.
Kunne du overveje at købe noget af denne Askepot-inspirerede make-up? 🙂
Her kan I se billeder af et par af deres Cinderella-produkter:
enhanced-6504-1423166911-4

royal ball

stroke of midnight

evil step mother

Læbestiften hedder Royal Ball, øjenskyggepaletten hedder Stroke of midnight og neglelakken hedder Evil step mother 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day - Topshop style