CFW SS16 // GET THE CARRIE BRADSHAW NAKED LOOK

NEW IN // NIKE LUNARGLIDE 7

ENDELIG! Jeg har ENDELIG fået købt et par Nike løbesko! Nu har jeg snakket om det i ret lang tid her på bloggen, jeg har jo haft helt vildt svært ved at beslutte mig for, hvilket par jeg skulle have, så jeg er glad for, at jagten endelig er ovre 😀 Jeg synes selv, at jeg har fundet det perfekte par. De er fra den nyeste kollektion og de er så flotte! Så flotte at jeg ikke kan holde op med at kigge på dem – kigger på dem lige nu faktisk ha.
Prisen er ehm… Ja, de var ikke billige i hvert fald, men løbe/træningssko er jo en investering, så de må gerne koste lidt ekstra 😉 Og jeg kommer nok også til at bruge disse til hverdag engang imellem.

Kan I li’ dem?! 😀

Link: Nike Lunarglide 7

Ps. Jeg er befinder mig fortsat i speciale-helvedet, så derfor kommer der stadig ikke indlæg hver anden dag, som der plejer. Det er jeg ked af! Men jeg kommer forhåbentlig snart ud af det helvede. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CFW SS16 // GET THE CARRIE BRADSHAW NAKED LOOK