AARHUS IN PICTURES

NEW IN: BILLI BI SHOES ON SALE

 

Billi BiHej med jer!
På bloggen vil jeg i dag gerne vise jer mit nyeste skokøb. Eller skofund, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har længe ønsket mig et par sko fra Billi Bi, og nu ejer jeg endelig et par! Der var 50% rabat, da jeg købte dem, så kom “kun” af med 650 kr. for dem. Jeg har brug for et par fine sko til to bryllupper i næste uge og ugen efter, og mine shopping-veninder og jeg mente, at dette par ville være det perfekte par! Hvad synes I? 🙂
Man kan jo også sagtens bruge dem til hverdag med et par jeans og til fest generelt, så jeg er sikker på, at jeg får dem brugt en del gange; ellers er det jo også lidt synd at bruge så mange penge på et par sko…

BilliBiPå tirsdag tager jeg til Barcelona, og jeg kommer hjem igen fredag. Lørdag skal jeg til bryllup i Århus, så den næste uges tid kommer jeg desværre ikke til at opdatere bloggen, men søndag kan I nu godt forvente en update! I må have en fantastisk uge, vi blogges ved 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AARHUS IN PICTURES