Outfit of the day // Marselisborg Lystbådehavn

New in: Mads Nørgaard Copenhagen mobilcover

Køb HER:

For ca. to måneder siden fik jeg min første iPhone. En iPhone 6. Jeg troede aldrig, det skulle ske, fordi jeg altid har været en Android-pige (Samsung Galaxy)… I starten var jeg meget skeptisk, og troede ikke på, at jeg nogensinde ville vænne mig til den, men nu må jeg nok erkende, at de iPhones faktisk er helt okay! For en uges tid siden fik jeg langt om længe købt et cover til den, og valget faldt på ovenstående cover fra Mads Nørgaard Copenhagen. Jeg blev straks vild med dets farvekombination – det er ikke en kombi, man ser tit. Lilla og rød fungerer ret godt sammen, synes jeg. Det er et blødt silikone-cover, som er det materiale, jeg foretrækker til mobiltelefoner, og så er det jo lidt cool, at have et cover fra Mads Nørgaard – og det allerbedste ved det hele er, at det kun koster 99 kr.! Det overraskede mig meget med den billige pris, men det er nok også derfor, at coveret er udsolgt på Mads Nørgaards hjemmeside… MEN til gengæld kan det bestilles på både Bahnes og Magasins hjemmeside, så det er jo perfekt.

Hvad synes I om coveret og hvilke typer covers foretrækker I selv? 🙂

I må have en fortsat skøn søndag med masser af afslapning og måske noget VM? Jeg er i hvert fald i fuld gang med at se dagens første kamp, og der er to mere efterfølgende – jeg troede aldrig, jeg skulle blive så hooked på at følge med, men sådan går det åbenbart, når man melder sig til VM-spil på arbejde, og man af den grund bliver NØDT til at følge med. Så er det godt, at der også er noget pænt at kigge på engang imellem (Schweiz’ målmand er FLOT) 😉

Vi blogges ved!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day // Marselisborg Lystbådehavn