Flotte H&M fund!

MFW – Moschino: Warner Bro’s style

Vræææl jeg er blevet syg! 🙁 ØV. Jeg føler ikke helt for at skrive på bloggen i dag, men jeg tænkte, at jeg da godt lige kunne skrive en smule, selvom jeg er syg. I morges var jeg til Fashion Outlet i Scandinavian Center i Århus, og det var ikke ligefrem en succes. For at være helt ærlig var udvalget skuffende, og mange af mærkerne var ukendte – jeg havde forventet lidt flere af de store mærker som f.eks. Nike. Men hey, så sparede jeg da nogle penge og så kan jeg vist godt bruge penge på det jeg fandt i H&M den anden dag 😉 Var der nogle af jer andre, der var afsted til Fashion Outlet og fandt I noget, I kunne li’?! 🙂
Før jeg slukker computeren for at slappe af resten af aftenen, får I lige et par billeder fra Moschino modeshowet fra fashion week i Milano – jep, London fashion week er overstået, så det er Milanos tur. Jeg kan godt forstå det, hvis nogen af jer ikke helt kan følge med i hvor og hvornår, der er modeuge, det er ikke altid nemt at finde rundt i! 🙂 Men her er der nogle billeder fra den blandt andet farverige og barnlige kollektion, som jeg synes er spændende og anderledes! Jeg er fan af tegnefilmsfigurer 😉

moschino

moschino1

moschino2

moschino3

moschino4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Flotte H&M fund!