Zara jumpsuits // Pretty backs

Topshop x Adidas Originals i butikkerne nu

God aften! 🙂 I dag klokken 10 kunne man se den nye Topshop x Adidas Originals kollektion, og jeg stod jo selvfølgelig klar uden for Magasin lidt i 10 – det havde jeg vist ikke behøvet, det var ikke fordi der var rift om tøjet… Men jeg fik kigget på kollektionen, og må desværre indrømme, at jeg blev skuffet – jeg havde forventet en kollektion, der var bedre end den forrige, og jeg havde forventet, at der ville være lidt mere tøj i kollektionen. Det eneste jeg kan lide, er sweatshirten; den er rigtig fed, og jeg kunne godt finde på at købe den, hvis den liiige var lidt billigere end de 649 kr. Jeg har samlet billederne fra hele kollektionen – hvad synes I? Har I købt noget af det, eller er I også lidt skuffede?

jklæpl

m,.-.

nkm

Det kan godt være, jeg ikke endte med at købe noget fra denne kollektion, MEN jeg fik til gengæld købt en bomber jakke i Message (yay endelig!) og en silke kimono/blazer i Selected Femme (den er sååå flot) – jeg glæder mig til at vise jer begge køb! Jeg må hellere få taget nogle outfit billeder snart 😉
Jeg skal forresten på SPOT Festival i morgen og lørdag, så det kan godt være, der først kommer et indlæg søndag eller mandag – så jeg må hellere lige sige GOD WEEKEND! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Zara jumpsuits // Pretty backs