CHRISTMAS STYLE

NOVEMBER IS FOR NETFLIX

Hej med jer og rigtig god onsdag! Som overskriften siger det, så handler indlægget her om Netflix? Jeg har i oktober og november brugt ret mange timer på Netflix, for det er jo bare så rart at hygge med en god film/serie, dyne og te i denne kolde tid. Især om søndagen føler jeg ligefrem, at jeg er i et forhold med Netflix ? selvom det kan lyde sørgeligt, så er jeg nu sikker på, at der er mange, der kan nikke genkendende til det 😉 Jeg vil gerne anbefale jer en række serier og film, og I må love mig at tjekke én eller flere af dem ud! Min første og vigtigste anbefaling er den nye serie Master of None med den sjove Aziz Ansari i hovedrollen. Han spiller Dev, en indisk fyr i 30?erne, som arbejder på at få succes med skuespilkarrieren, og derudover følger vi ham i hans dating-, venne- og familieliv. Han minder mig meget om en mandlig version af Mindy Kaling (fra bl.a. The Mindy Project, som også er en fantastisk serie!), som jeg er ret stor fan. Super sjov kvinde ? der burde være plads til flere som hende på skærmen. Nå, sidespring… Den anden serie jeg vil anbefale er Narcos. Som titlen siger det, så er der selvfølgelig drugs, drugs og atter drugs i denne serie. Og sex. Narkosmugleren Pablo Escobar er svær at nakke, men to (ret cute) agenter prøver ihærdigt på at få ham fanget. Den er til tider lidt barsk, men sådan er narkoverdenen jo.
Der er selvfølgelig mange (!) andre gode serier på Netflix, men i denne omgang anbefaler jeg kun disse to, fordi det er dem, jeg selv følger med i i øjeblikket.
Og her er 3 gode film, som jeg har set på Netflix for nyligt, der også kan anbefales:
Easy A (hvis man er til tøsefilm, er den en must-see)
John Tucker Must Die (igen, tøsefilm, men god!)
Zoolander (én af mine yndlingsfilm! Handler om modeverdenen med skuespillere som Ben Stiller, Owen Wilson og Will Ferrell! Glæder mig så meget til 2?eren, som kommer næste år.)

Har I set nogle af disse serier/film? 🙂

Følg bloggen på Facebook

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CHRISTMAS STYLE