NEW IN: PUMA SUEDE CABERNET SNEAKERS

NEW IN: SIMPLE BIKINI FROM H&M

SONY DSC
// Køb bikini fra H&M HER

Bikini-indlæg på en regnfuld søndag, yes. Man er vel optimistisk! Selvfølgelig vender solen tilbage inden længe. Det er jo også ved at være tid til min fødseldag 😉
Jeg købte denne fine bikini i H&M for en uges tid siden, og prisen er ikke mere end 100 kr. Jeg er vild med budgetvenlige fund, og jeg er generelt stor fan af H&Ms badetøjsudvalg. Man kan altid finde en bikini eller badedragt, der kan bruges, og de er jo altid billige, så derfor kan man godt tillade sig at købe nyt badetøj hvert år, synes jeg. Jeg faldt for blondedetaljen ved denne bikini, og derfor kom den med mig hjem. Det er en super populær bikini, har jeg lige fundet ud af, for den er faktisk udsolgt i størrelserne 36 og 38. Den fås også i lyserød, og er virkelig pæn, men nu er det sådan, at lyserød ikke lige er min farve, så valget faldt altså på sort.
Hvad synes I om bikinien og hvor plejer I at købe badetøj?

PS. Jeg starter i virksomhedspraktik på tirsdag, hvor jeg også har fødselsdag, og jeg glæder mig ret meget til begge dele; dog mest praktikken. Det vil jeg skrive mere om i næste uge, så vend endelig tilbage for at læse med…

3 kommentarer

 • Aarhuspigen

  Nemlig, jeg har det helt på samme måde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig, budgetvenlige bikinier er bare fedt! Jeg er også typen som godt kan lide at skifte ud engang i mellem, så det er rart ikke at skulle ærgre sig over, at man allerede er træt af en bikini man brugte mange hundrede kroner på det forrige år – den er super flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN: PUMA SUEDE CABERNET SNEAKERS